Voor payroll in Eindhoven kiest u DAW-Groep

Bent u op zoek naar een payrollbedrijf dat u als MKB’er adviseert en ondersteunt op het gebied van personele vraagstukken en payroll in Eindhoven? Payrollbedrijf DAW-Groep adviseert, ondersteunt en ontzorgt u graag met persoonlijk en deskundig HR advies. Dus heeft u het idee dat u wel wat hulp rondom uw payroll kunt gebruiken? DAW-Groep staat voor u klaar met raad en daad.

Onze werkwijze

DAW-Groep werkt volgens een vijftal kernwaarden: kwaliteit, verantwoordelijkheid, wederkerigheid, efficiëntie en vrijheid. Door de diverse disciplines, kennis en ervaring van ons professionele team te bundelen, kunnen we u altijd bieden wat u van ons verwacht. Wij zijn een no-nonsense payrollbedrijf dat betrouwbaar haar werk doet voor opdrachtgevers. Door een ruime ervaring en een kennismix van juridische, financiële en HRM-zaken is DAW-Groep allesomvattend. We pakken uw probleem deskundig en met veel persoonlijke aandacht op. Elke situatie is uniek en het gaat hier om mensen, uw medewerkers, dus daar moet u goed voor zorgen. Wij dragen daar als payrollbedrijf graag aan bij.

Onze expertise

Om ervoor te zorgen dat u zich volledig kunt richten op uw hoofdwerkzaamheden, ontzorgen of ondersteunen wij u graag op het gebied van payroll en personele zaken. Wanneer u vragen heeft over arbeidscontracten, personeelszaken, basis juridische vraagstukken, ontslag, ziekte, re-integratie, loopbaancoaching of iets soortgelijks, mag u bij ons aankloppen. Wij helpen u graag aan duidelijkheid middels advies of middels begeleiding en coaching van huidige medewerkers.

Waarom DAW-Groep?

Wanneer u graag ontzorgt, ondersteunt of geadviseerd wilt worden op het gebied van personele zaken en payroll in Eindhoven dan bent u bij DAW-Groep aan het juiste adres. Waarom u voor DAW-Groep moet kiezen?

DAW-Groep is de juiste partner om mee samen te werken wanneer u naar vooruitgang streeft. Wij helpen u als MKB’er aan oplossingen en aan overzicht.

Contact opnemen

Heeft u baat bij advies of ondersteuning op het gebied van HRM, Financiën of Juridisch? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons gelijk bellen op +31 6 558 548 92 , maar u mag ook een WhatsApp bericht sturen of ons mailen. Payrollbedrijf DAW-Groep ondersteunt u daar waar u het nodig heeft!