Payroll MKB

Vindt u het lastig om alles omtrent personeelszaken, ziektes, re-integraties, ontslag en meer te regelen? Dat is begrijpelijk. Er komt ook een hoop bij kijken. Zoekt u een bedrijf voor payroll zaken? Bij DAW-Groep bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij zijn werkzaam in de provincies Limburg en Brabant. Onze diensten houden in dat wij u adviseren rondom diverse personele zaken. Dit kan ook gaan om arbeidscontracten bijvoorbeeld. Het is begrijpelijk dat u niet precies weet hoe u dit moet opstellen bijvoorbeeld. Daarom kunt u, onder andere, onze hulp inschakelen. Bovendien bieden wij ook ondersteuning en coaching voor uw medewerkers, zodat we echt een binding in uw organisatie kunnen creëren. Wat het ook is: DAW-Groep staat voor u klaar.

Wie zijn wij?

Bent u benieuwd naar wie wij zijn? DAW-Groep is een enthousiast en gedreven team, bestaande uit professionals op het gebied van payroll in MKB en bijhorende disciplines. Door ons diverse team hebben we ook een ruime diversiteit aan kennis en ervaring. Wij kunnen u altijd datgene bieden waar u naar op zoek bent. Bij al onze diensten staan vijf waarden centraal: verantwoordelijkheid, efficiëntie, vrijheid, wederkerigheid en kwaliteit. Samen kijken we met u naar uw probleem en besteden daar onze persoonlijke aandacht aan. Bij ons kunt u altijd rekenen op:

Wij ontzorgen u met payroll MKB

Het is ons doel om u te ontzorgen en u inzichten te bieden in eventuele problemen, mogelijke oplossingen en alles op het gebied van payroll zaken. Wij staan voor u klaar als onafhankelijk partner om zo vanuit een helicopterview u te kunnen helpen. DAW-Groep kan u van dienst zijn op het gebied van administratieve en financiële zaken. Voor ondersteuning bij payroll in MKB zijn wij voor u altijd de juiste partner. Bij ons kunt u terecht voor onder andere:

Bel ons direct!

Wilt u ondersteuning bij payroll in MKB? Wij staan voor u klaar om u te helpen, begeleiden en coachen. Vertrouw op onze jarenlange ervaring, brede kennis en volledige inspanning. Bovendien beschikken we over sterke backoffice partners met alle benodigde certificeringen. Neem direct met ons contact op voor een afspraak of inden u nog vragen heeft.