Uw payroll in Oss door DAW-Groep

Heeft u behoefte aan tijdelijke of langere termijn ondersteuning op de HRM-afdeling of zou u graag eens deskundig HR advies ontvangen? Voor al uw HRM en payroll kwesties in Oss kunt u zich wenden tot DAW-Groep. Onder payroll in Oss valt volgens ons een zeer breed pakket aan juridische aspecten rond het werkgeverschap. Er zijn vele aspecten waarmee wij u goed op weg kunnen helpen door u van advies te voorzien of door u te begeleiden, zodat u in het vervolg personele vraagstukken en personeelsbeleid kwesties zelf kunt oppakken.

DAW-Groep gaat ver in de ondersteuning als u daar behoefte aan heeft. Met de juiste hulp kunnen we u meer vrijheid bieden, de kans op risico’s verlagen of meer flexibiliteit binnen een afdeling of zelfs uw hele organisatie realiseren. Er is ook een mogelijkheid tot coaching en begeleiding van medewerkers om meer binding binnen uw bedrijf te creëren. Laat ons gerust weten waar u behoefte aan hebt, dan komen wij u ondersteunen!

Ons werk

Wij zorgen voor oplossingen en overzicht wanneer u te maken heeft met werknemers in vaste- en/of tijdelijke dienst. Als payrollbedrijf kunnen we u adviseren, ondersteunen en begeleiden bij personele vraagstukken en uw personeelsbeleid. Wij zijn de experts die u een helicopterview kunnen bieden, zodat u samen met ons overzicht kunt creëren en zaken duidelijk kunt krijgen indien u daar behoefte aan heeft.

DAW-Groep kan u van dienst zijn op het gebied van administratieve en financiële afhandelingen. Onder onze service payroll in Oss vallen alle onderstaande werkzaamheden:

Als intermediair nemen wij het juridisch werkgeverschap van u over conform ABU/NBBU cao.

Wie helpt DAW-Groep?

DAW-Groep is er voor de MKB’er die wel wat ondersteuning kan gebruiken op het gebied van payroll en personele vraagstukken. U doet waarschijnlijk wat u doet, omdat u het werk leuk vindt en u heeft er wellicht niet voor gekozen om allerlei personele vraagstukken door te nemen en administratieve zaken op u te nemen. Dit hoort er echter wel bij wanneer u met personeel te maken heeft. DAW-Groep helpt u daar waar uw kennis tekort schiet. Iedereen met maximaal 70 medewerkers in dienst kan ons om hulp vraag. Al dan niet in de vorm van advies of in de vorm van begeleiding op locatie. U hoeft uw wensen maar aan te geven en wij kijken hoe we u het beste kunnen ondersteunen.

Contact opnemen

Heeft u baat bij advies of ondersteuning op het gebied van HRM, Financiën of wenst u juridisch hulp? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons gelijk bellen op +31 6 558 548 92 , maar u mag ook een WhatsApp bericht sturen of ons mailen. DAW-Groep ondersteunt u met payroll in Oss daar waar u het nodig heeft!