Payrollbedrijf DAW-Groep

Bent u op zoek naar een payrollbedrijf dat u als MKB’er adviseert en ondersteunt op het gebied van personele vraagstukken en payroll? Payrollbedrijf DAW-Groep is werkzaam in de provincies Limburg en Brabant en adviseert, ondersteunt en ontzorgt u graag met persoonlijk en deskundig HR advies.

Wanneer u vragen heeft over arbeidscontracten, personeelszaken, basis juridische vraagstukken, ontslag, ziekte, re-integratie, loopbaancoaching of iets soortgelijks, mag u bij ons aankloppen. Wij helpen u graag aan duidelijkheid middels advies of middels begeleiding en coaching van huidige medewerkers.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

DAW-Groep is specialist in het begeleiden en adviseren van MKB’ers bij juridische en algemene HR dienstverleningskwesties. Alles waar u op dit vlak tegenaan loopt, kunt u aan ons voorleggen. Komt u niet helemaal uit een personeel vraagstuk of zijn er onduidelijkheden over financiële of juridische zaken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u voorzien van de juiste ondersteuning en ervoor zorgen dat alles op rolletjes verloopt.

Nagenoeg alle bedrijven hebben te maken met personeel en de problematiek rondom personeelsbeleid. Heeft u maximaal 70 medewerkers in dienst en bent u een gecertificeerde organisatie? Dan kunt u onze hulp inschakelen. Zo kunnen wij er, indien gewenst, voor zorgen dat financiële administratie beperkter en veel inzichtelijker wordt of we kunnen u helpen aan deskundig advies op het gebied van personeel en organisatie.

Wij zorgen voor oplossingen en overzicht wanneer u te maken heeft met werknemers in vaste- en/of tijdelijke dienst. Als payrollbedrijf kunnen we u adviseren, ondersteunen en begeleiden bij personele vraagstukken en uw personeelsbeleid.

Onze werkwijze

DAW-Groep werkt volgens een vijftal kernwaarden: kwaliteit, verantwoordelijkheid, wederkerigheid, efficiëntie en vrijheid. Door de diverse disciplines, kennis en ervaring van ons professionele team te bundelen, kunnen we u altijd bieden wat u van ons verwacht. Wij zijn een no-nonsense payrollbedrijf dat betrouwbaar haar werk doet voor opdrachtgevers.

Door een ruime ervaring en een kennis mix van juridische, financiële en HRM-zaken is DAW-Groep allesomvattend. We pakken uw probleem deskundig en met veel persoonlijke aandacht op. Elke situatie is uniek en het gaat hier om mensen, uw medewerkers, dus daar moet u goed voor zorgen. Wij dragen daar als payrollbedrijf graag aan bij.

Contact opnemen

Heeft u baat bij advies of ondersteuning op het gebied van HRM, Financiën of Juridisch? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons gelijk bellen op +31 6 558 548 92, maar u mag ook een WhatsApp bericht sturen of ons mailen. Payrollbedrijf DAW-Groep ondersteunt u daar waar u het nodig heeft!