Dienstverlening omtrent personeelszaken in Tilburg of omgeving nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u werkzaamheden op het gebied van personeelszaken te Tilburg of omgeving aan kunt uitbesteden? Dan bent u bij DAW-Groep aan het juiste adres. Wij kunnen u ontzorgen wat betreft personeelszaken te Tilburg of omstreken. We zijn met name werkzaam voor bedrijven in de MKB. Merkt u dat u tijd tekort komt of lukt het u in ieder geval niet meer goed om personeelszaken in Tilburg fatsoenlijk uit te voeren?

Dan is het wellicht een goed idee om deze werkzaamheden uit te besteden. DAW-Groep kan allerlei taken omtrent personeelszaken te Tilburg of omgeving van u overnemen. Wij leveren altijd maatwerk en 100% inzet en kunnen u op die manier ontzorgen.

Zo geven we u de vrijheid u meer te kunnen richten op uw eigen bedrijfsvoering. Interesse in onze dienstverlening omtrent personeelszaken in Tilburg of omgeving? Belt u dan gerust eens om verder te informeren!

Over onze dienstverlening

U kunt bij ons terecht voor advies omtrent juridische en personeelszaken te Tilburg en omgeving. We bieden advies en ondersteuning om u zo te ontzorgen. Ook kunnen we uw medewerkers coachen en begeleiden. DAW-Groep is flexibel en veelzijdig en we kunnen u dus altijd helpen met datgene waar u hulp bij nodig heeft. Onze medewerkers zijn allemaal ervaren, professioneel en betrouwbaar.

Als u ons inschakelt nemen we als intermediair het juridische werkgeverschap over conform ABU/NBBU cao. We bekijken elke situatie met een onafhankelijk en onbevooroordeeld blik en zetten ons altijd volledig in om u het beste resultaat te kunnen garanderen.

DAW-Groep is 24 uur per dag bereikbaar (dus ook buiten kantooruren). U mag deskundigheid van ons verwachten en betaalt daarvoor één tarief. Zo komt u niet voor onverwachte kosten achteraf te staan.

De voordelen van DAW-Groep

Kiezen voor DAW-Groep om u te helpen met personeelszaken in Tilburg of omgeving levert u de volgende voordelen op:

Ja, ik wil dat DAW-Groep mij helpt met personeelszaken in Tilburg!

Wilt u graag werkzaamheden op het gebied van personeelszaken in Tilburg of omgeving uitbesteden? Schakel dan DAW-Groep in voor deskundig en professioneel advies! Belt u meteen naar +31 6 558 548 92 om verder te informeren. U kunt ons ook een whats-app berichtje sturen.

Ik wil graag in contact komen!