Salarisadministrateur Brabant

Zoekt u een salarisadministrateur in Brabant? Wilt u bepaalde HRM-werkzaamheden liever uitbesteden, omdat u hier wellicht geen tijd voor heeft of niet precies weet hoe u dit moet aanpakken? Bij DAW-Groep bent u aan het juiste adres voor een salarisadministrateur. We bieden u een zeer uiteenlopend pakket aan met juridische aspecten rondom het werkgeverschap. Bovendien zetten wij ons altijd meer in dan een standaard salarisadministrateur in Brabant. Door gebruik te maken van onze diensten krijgt u namelijk meer vrijheid om bijvoorbeeld uw kernactiviteiten uit te voeren, verlaagt u de kans op risico’s en ontstaat er gewoonweg meer flexibiliteit in uw afdeling. Daarnaast kunnen we uw team of organisatie middels coaching en begeleiding naar een hoger level tillen. Wilt u een grotere binding binnen uw bedrijf creëren? Daarvoor zijn coaching en begeleidingsmomenten ideaal. Bent u op zoek naar een specifieke andere ondersteuning? Geen probleem. Laat het gerust aan ons weten. Wij helpen u namelijk graag! DAW-Groep: door én voor ondernemers.

Waarom kiest u voor ons?

We begrijpen maar al te goed dat het prettig is om regelmatig professionele adviezen en ondersteuning te krijgen op het gebied van personele zaken. Misschien loopt u rond met veel vragen rondom salarisadministratie. Een salarisadministrateur kan u perfect helpen. DAW-Groep staat voor u klaar. Bij DAW-Groep kunt u altijd rekenen op een brede ervaring en deskundigheid. Dat geldt voor juridisch, financieel en HRM-aspecten. Bij al onze werkzaamheden staan kwaliteit en maatwerk centraal. Iedere situatie vraagt immers om een andere aanpak. U krijgt bij DAW-Groep altijd persoonlijke aandacht. Daarom hebben we voor u altijd één contactpersoon.

De diensten van DAW-Groep

Wij kunnen u op diverse manieren van dienst zijn. Hierbij kunt u denken aan de inzet van ons als salarisadministrateur in Brabant, maar ook:

Bij ons kunt u rekenen op een professionele en deskundige werkwijze. Wij ondersteunen en begeleiden MKB’ers in HR, financiële en juridische zaken. Tijdens onze dienstverlening bekijken we iedere situatie vanuit een onafhankelijke positie. Hierdoor kunnen wij u altijd een goed en concreet advies geven. Op deze manier krijgt u inzicht in wat eventueel anders kan, wat goed gaat en komen we samen tot een goed resultaat. Het juridisch werkgeverschap nemen we, als intermediair, van u over volgens de ABU/NBBU CAO.

Neem direct contact met ons op!

Een salarisadministrateur in Brabant? Bij DAW-Groep weet u dat u goed zit: veel ervaring, hoogwaardige kwaliteit en altijd persoonlijk contact. Bovendien beschikken we over sterke backoffice partners met alle benodigde certificeringen. Heeft u nog een vraag? Stel het gerust en neem direct contact met ons op.