Over Erwin

Ik ben een gedreven professional in zakelijke en particuliere dienstverlening, waarbij ik continue de uitdaging zoek om de klant centraal en tevreden te stellen. In het verleden heb ik deel uit mogen maken van ING groep, Een zeer gedegen en professionele dienstverlener op het gebied van financien verzekeringen en financiële planning. 

De ervaringen in verkoop en communicatie die ik heb opgedaan in het verleden gebruik ik nu om de DAW Groep nog verder op een natuurlijke en succesvolle wijze te laten groeien

Daarnaast zet ik mijn kennis en ervaring op het sales-vlak ook in als jobsearcher/banenzoeker, en trainer op het gebied van HR voor de DAW Groep te Boxtel.
In beide werkvelden zet ik mensen vanuit een rol als 'confronterende spiegel' en sparringpartner in beweging en maak ik hen bewust van de keuzes die ze al dan niet hebben. Zo halen ze het beste uit zichzelf naar boven en zijn ze in staat om zelf vorm te geven aan hun toekomst. 

Verder ben ik in staat om voor bedrijven deuren te openen die gesloten waren om zo uiteindelijk de partijen bij elkaar te brengen en deals te sluiten.

< terug naar wie zijn wij